Wie is Sigrid Hof ?

Sigrid Hof

Sigrid volgde jarenlang klassiek zangles, deed de Opleiding tot Stembevrijder en volgde lessen aan de Kleinkunstacademie. Daarnaast behaalde zij het diploma Massagetherapeut. Zij werkte jarenlang samen met artiesten als Marco Borsato, André Hazes, Rene Froger, Lee Towers en Anita Meyer. Sigrid Hof kreeg nationale bekendheid met haar Leger des Heils-act. Voor deze act ontving zij in 1999 de Populariteitsprijs. Ze treedt regelmatig op met de Koninklijke Marinierskapel en heeft samengewerkt met het Metropole Orkest en vele andere orkesten. Ze creëerde vele theatershows met eigen werk, en trad internationaal op van Duitsland tot Cambodja. Ook zingt ze graag op uitvaarten.

Samen met pianiste Robijn Tilanus ontwikkelde ze het unieke concept; Lied voor jouw Hart. Hierin worden mensen, door stemkunstenares Sigrid, ter plekke persoonlijk toegezongen met een geïmproviseerd of bestaand lied.

Vanuit haar eigen bedrijf  ‘Sigrid Hart Creaties’ verzorgt Sigrid als zangcoach; cursussen, workshops en privélessen in zang, podiumpresentatie en stembevrijding.

Sinds 2019 is Sigrid muzikaal leider van 2 koren: Het Happy Hartkoor en Met hart & ziel Koor.

Sigrid’s drijfveer is om middels ‘zang’ het hart te openen van de mens. www.sigridhartcreaties.nl